31

Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat.

"Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."
Nigella Lawson

A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.

6 000 Ft
4 164 Ft
Megtakarítás 1 836 Ft
Adatok
ISBN:
9786155767067
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
Csipet Kiadó
Oldalszám:
192
Kiadás éve:
2020
Hasonló termékek
Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat.
Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat.
31
6 000 Ft
4 164 Ft