31

Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor - Török Patrícia

Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel!
A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A "kertből az asztalra" elvet követve egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk.
Horváth Gábor és Török Patrícia - A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze - személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát.

Pati sokéves tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak, rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az egzotikusként ismert növényekig.

Gábor - aki többek között a Gault Millau Év Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.

8 900 Ft
6 177 Ft
Megtakarítás 2 723 Ft
Adatok
ISBN:
9789635652822
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
HVG Könyvek
Oldalszám:
309
Kiadás éve:
2023
Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor - Török Patrícia
Séfasztal a kert végében - Horváth Gábor - Török Patrícia
31
8 900 Ft
6 177 Ft