760470|719362
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
514736|719362
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
522969|719362
KÖNYVEK -25 - 30%
9999999972725|0
Fizetési, szállítási infók
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
KÖNYVEK -25 - 30%
Szépirodalom
Romantikus, kalandos regények
Krimi, bűnügyi, thriller
Sci-fi, fantasy
Erotikus könyvek
Történelmi regények
Történelem
Életrajzok, visszaemlékezések
Napjaink, bulvár, politika
Mesekönyv, foglalkoztató, kifestő
Ifjúsági irodalom
Ifjúsági ismeretterjesztők
Ezoterika
Egészség, életmód
Gyereknevelés, család és párkapcsolat
Gasztronómia, szakácskönyvek
Kert, lakás, hobbi, szabadidő
Kutya, macska, kisállatok
Sport, természetjárás
Utazás itthon és külföldön
Gazdaság, üzlet, pénz
Művészetek, építészet, zene
Társadalomtudomány, pszichológia, vallás
Tudomány, természet, műszaki könyvek
Romantikus, kalandos regények
Napjaink, bulvár, politika
Fizetési, szállítási infók
Főkategória
KÖNYVEK -25 - 30%
Gasztronómia, szakácskönyvek
Alapadatok
Részletek
Adatok
3 339
Ft
Kosárba
Salamon Magda-Egy csipet józan íz - 345 recept
Salamon Magda-Egy csipet józan íz - 345 recept
Eredeti ár: 4500 Ft
Akciós ár: 3373Ft
Kedvezmény: 25%
-
26%
3 339
Ft
4 500
Ft
Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kosárba
Kedvencekhez
Részletek
Sem szakácskönyvekre szakosodott kiadó, sem szakácskönyvek lelkes gyűjtője nem vagyok. Viszont nagy becsben tartom a műfaj néhány emlékezetes darabját, amilyen ez a könyv is. Elképzelni sem tudnám az életemet jó ételek nélkül, és senki másnak sem kívánnék íztelen életet. A jó étel – legyen bár egyszerűbb vagy bonyolultabb kompozíció – éppúgy feltölt és boldogít, mint bármely más jól sikerült alkotás. Ráadásul elfogyasztani éppoly izgalmas, mint csodálni vagy elkészíteni. Miközben kutatjuk az alapanyagok természetét és a kombinációk titkát, a világ természetes rendjét kutatjuk: ízek és állagok újabb harmóniái nyílnak meg, szinte végtelenül. Számomra éppen ezért a maradandó szakácskönyv nem holmi fényképészeti és nyomdatechnikai remek, nem is tévéséfek színes-vaskos dedikálókártyája, hanem – mint ez a könyv – bevezetés az ízek és alapanyagok kultúrájába. Salamon Magda rengeteg receptet kínál, de ami ennél is fontosabb: olyan konyhai gondolkodásmódot, amellyel saját magunk is szabadon alkothatunk és a környezetünk ehető alapanyagaiból elkészíthetjük a magunk józan ízeit. – Sárközy Bence
Adatok
ISBN
9789636769314
Kiadó
Jelenkor
Kiadás éve
2019
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások