Pierre Hermé - Macaron mesterfokon

Franciaország leghíresebb cukrászmestere, Pierre Hermé macaronoknak szentelt könyvéből mindent megtudhatunk az egyik legkedveltebb francia desszert elkészítéséről. A klasszikus receptek mellett a "cukrászat Picassójának" tartott szerző mesteri kreációi, egyedi ízkombinációi - mint a mogyoróolaj és zöld spárga, eper és wasabi, mandarin és olívaolaj - is helyet kapnak a gyönyörű fotókkal illusztrált könyvben. A kötet valóságos világkörüli utazásra hív: a receptekben és leírásokban megjelenik a szicíliai citrom zamata, a tahiti vanília, a réunioni kávé különleges íze, a japán cseresznyefák illata. A különleges receptek mellett Pierre Hermé az alapanyagok és az ízvilág kiválasztásának szempontjait, személyes ihletforrásait is megosztja velünk, és lépésről lépésre bemutatja a mennyei macaronok - avagy ahogy a szerző fogalmaz, "néhány gramm boldogság" -elkészítésének technikáját. 

-26%
12 613 Ft
16 999 Ft Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kedvencekhez