Kedves Vásárlóink!

A könyv kereskedelemben 2024-ben végbement kedvezőtlen változások miatt a www.joarshop.hu webáruházunk határozatlan ideig szüneteltetni fogja a tevékenységét. Tesszük ezt azért, hogy a másik, nagyobb és ismertebb webáruházunk a www.konyvkolcsonzo.hu még jobb feltételekkel tudja beszerezni a könyveket, és így továbbra is kedvező feltételekkel szolgálja ki Önöket!

Kérjük, hogy keressék fel a www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkat, és lehetőleg iratkozzanak fel a hírlevelünkre ott is.
Ha pedig május 15-ig vásárolnak a www.konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban, akkor a kedvező árainkon felül további
3% árkedvezményt kapnak
, ha beírják az alábbi kupon kódot a rendeléskor a kosár oldalon: konyvkolcsonzo

Köszönjük az elmúlt évek vásárlásait, és szeretettel várjuk Önöket a www.konyvkolcsonzo.hu> webáruházunkban!


28

Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola

 

Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú - akár gluténmentes - piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a
bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.

7 499 Ft
5 399 Ft
Megtakarítás 2 100 Ft
Adatok
ISBN:
9789636041151
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
Libri
Oldalszám:
216
Kiadás éve:
2022
Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola
Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola
28
7 499 Ft
5 399 Ft