Fizetési, szállítási infók
Keresés
Profil
Kosár
Kosárban lévő tételek száma:
0
Gasztronómia, szakácskönyvek
ÖSSZES KATEGÓRIA
Gasztronómia, szakácskönyvek
előző
következő
31
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
8 500
Ft
5 899
Ft
Megtakarítás
2 601 Ft
Kosárba
Kedvezményeket keres?
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Részletek
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Adatok
ISBN:
9786155767012
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
Csipet Kiadó
Oldalszám:
208
Kiadás éve:
2018
Hasonló termékek
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
31
8 500
Ft
5 899
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
Email
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem