760470|719362
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
514736|719362
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
522969|719362
KÖNYVEK -25 - 30%
9999999972725|0
Fizetési, szállítási infók
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
KÖNYVEK -25 - 30%
Szépirodalom
Romantikus, kalandos regények
Krimi, bűnügyi, thriller
Sci-fi, fantasy
Erotikus könyvek
Történelmi regények
Történelem
Életrajzok, visszaemlékezések
Napjaink, bulvár, politika
Mesekönyv, foglalkoztató, kifestő
Ifjúsági irodalom
Ifjúsági ismeretterjesztők
Ezoterika
Egészség, életmód
Gyereknevelés, család és párkapcsolat
Gasztronómia, szakácskönyvek
Kert, lakás, hobbi, szabadidő
Kutya, macska, kisállatok
Sport, természetjárás
Utazás itthon és külföldön
Gazdaság, üzlet, pénz
Művészetek, építészet, zene
Társadalomtudomány, pszichológia, vallás
Tudomány, természet, műszaki könyvek
Romantikus, kalandos regények
Napjaink, bulvár, politika
Fizetési, szállítási infók
Főkategória
KÖNYVEK -25 - 30%
Gasztronómia, szakácskönyvek
Alapadatok
Részletek
Adatok
4 675
Ft
Kosárba
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
-
26%
4 675
Ft
6 300
Ft
Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kosárba
Kedvencekhez
Részletek
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Adatok
ISBN
9786155767012
Kiadó
Csipet Kiadó
Oldalszám
208
Kiadás éve
2018
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások