760470|719362
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
514736|719362
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
522969|719362
KÖNYVEK -25 - 30%
9999999972725|0
Fizetési, szállítási infók
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
KÖNYVEK -25 - 30%
Bulvár, politika
Család és párkapcsolat
Egészség, életmód
Erotikus könyvek
Ezoterika
Életrajzok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermekkönyvek
Mesekönyvek
Ismeretterjesztők, készségfejlesztők
Hobbi, szabadidő
Kreatív hobbi
Hobbiállatok
Egyéb
Utikönyvek
Ifjúsági regények
Ifjúsági könyvek
Kötelező és ajánlott olvasmányok
Krimik, thrillerek
Művészetek
Romantikus regények
Sci-fi, fantasy
Sport
Szépirodalom
Szórakoztató irodalom
Társadalomtudomány, pszichológia, vallás
Természettudomány, műszaki könyvek
Történelem
Mesekönyv, foglalkoztató, kifestő
Életrajzok, visszaemlékezések
Szépirodalom, regények
Krimi, bűnügyi, thriller
Művészetek, építészet, zene
Fizetési, szállítási infók
Főkategória
KÖNYVEK -25 - 30%
Gasztronómia
Alapadatok
Részletek
Adatok
4 542
Ft
Kosárba
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
-
28%
4 542
Ft
6 300
Ft
Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kosárba
Kedvencekhez
Részletek
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje
A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.
Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Adatok
ISBN
9786155767012
Kiadó
Csipet Kiadó
Oldalszám
208
Kiadás éve
2018
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások