Gui Gedda - Marie-Pierre Moine - Provence ízei - A piactól a terített asztalig

Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse.

Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.

Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.

-26%
5 565 Ft
7 500 Ft Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kedvencekhez