31

Gui Gedda - Marie-Pierre Moine - Provence ízei - A piactól a terített asztalig

Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse.

Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.

Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.

7 500 Ft
5 205 Ft
Megtakarítás 2 295 Ft
Adatok
ISBN:
9789635447404
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
Kossuth Kiadó
Oldalszám:
304
Kiadás éve:
2022
Gui Gedda - Marie-Pierre Moine - Provence ízei - A piactól a terített asztalig
Gui Gedda - Marie-Pierre Moine - Provence ízei - A piactól a terített asztalig
31
7 500 Ft
5 205 Ft