31

Egy falat India - A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei

 

Az Egy falat India nemcsak varázslatos ízekben és vibráló színekben gazdag ételek receptjeit osztja meg velünk, hanem kalandos utazásra is invitál. A legendás Dishoom étterem alapítói személyes történeteiken keresztül repítenek el bennünket a távoli és egzotikus Bombaybe.
Miközben megtanuljuk elkészíteni az autentikus indiai fogásokat - a csatnikat és szamószákat, a változatos maszálákat, a selymesen krémes dált, a laktató birjánit, a hajszálvékony nánkenyeret -, bebarangoljuk az állandóan nyüzsgő, kozmopolita fővárost is, megismerjük nevezetességeit, történetét és szokásait. Megtudjuk, hogy csájt kortyolgatva milyen fogással érdemes kezdeni a napot egy lusta reggelen, hogyan készül a legjobb hűsítő, a mangólasszi; és ami az indiai konyhában elengedhetetlen: tökélyre emeljük a fűszerek használatát.

"Ha az emberek együtt esznek, a köztük lévő falak leomlanak."
Shamil Thakrar,
a Dishoom alapítója

"Ez a könyv szerelmi vallomás Bombayhez, amelyet az ételeken és emlékeken keresztül mesélnek el."
Yotam Ottolenghi

9 500 Ft
6 593 Ft
Megtakarítás 2 907 Ft
Adatok
ISBN:
9789635652518
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
HVG
Oldalszám:
400
Kiadás éve:
2022
Egy falat India - A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei
Egy falat India - A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei
31
9 500 Ft
6 593 Ft