Fizetési, szállítási infók
Profil
Kosár
0
Gasztronómia, szakácskönyvek
ÖSSZES KATEGÓRIA
Gasztronómia, szakácskönyvek
előző
következő
17
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
7 990
Ft
6 629
Ft
Megtakarítás
1 361 Ft
Kosárba
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
ISBN
:
9789634335689
argep.hu Szállítási idő
:
2-5 munkanap
Kiadó:
Libri
Oldalszám:
254
Kiadás éve:
2019
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
17
7 990
Ft
6 629
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem