760470|719362
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
514736|719362
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
522969|719362
KÖNYVEK -25 - 30%
9999999972725|0
Fizetési, szállítási infók
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
KÖNYVEK -25 - 30%
Szépirodalom
Romantikus, kalandos regények
Krimi, bűnügyi, thriller
Sci-fi, fantasy
Erotikus könyvek
Történelmi regények
Történelem
Életrajzok, visszaemlékezések
Napjaink, bulvár, politika
Mesekönyv, foglalkoztató, kifestő
Ifjúsági irodalom
Ifjúsági ismeretterjesztők
Ezoterika
Egészség, életmód
Gyereknevelés, család és párkapcsolat
Gasztronómia, szakácskönyvek
Kert, lakás, hobbi, szabadidő
Kutya, macska, kisállatok
Sport, természetjárás
Utazás itthon és külföldön
Gazdaság, üzlet, pénz
Művészetek, építészet, zene
Társadalomtudomány, pszichológia, vallás
Tudomány, természet, műszaki könyvek
Romantikus, kalandos regények
Napjaink, bulvár, politika
Fizetési, szállítási infók
Főkategória
KÖNYVEK -25 - 30%
Gasztronómia, szakácskönyvek
Alapadatok
Részletek
Adatok
5 194
Ft
Kosárba
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
-
26%
5 194
Ft
7 000
Ft
Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kosárba
Kedvencekhez
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
ISBN
9789634335689
Kiadó
Libri
Oldalszám
254
Kiadás éve
2019
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Adatkezelési beállítások