760470|719362
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
514736|719362
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
522969|719362
KÖNYVEK -25 - 30%
9999999972725|0
Fizetési, szállítási infók
E-mail
Jelszó
Belép
Elfelejtettem a jelszavamat
Regisztráció
Keresés
ÚJDONSÁGOK -25 - 30%
LEGSIKERESEBB KÖNYVEINK -25 - 30%
KÖNYVEK -25 - 30%
Napjaink, bulvár, politika
Bulvár, politika
Család és párkapcsolat
Egészség, életmód
Erotikus könyvek
Ezoterika
Életrajzok
Gasztronómia
Gazdaság, üzlet
Gyermekkönyvek
Mesekönyvek
Ismeretterjesztők, készségfejlesztők
Hobbi, szabadidő
Kreatív hobbi
Hobbiállatok
Egyéb
Utikönyvek
Ifjúsági regények
Ifjúsági könyvek
Kötelező és ajánlott olvasmányok
Krimik, thrillerek
Művészetek
Romantikus regények
Sci-fi, fantasy
Sport
Szépirodalom
Szórakoztató irodalom
Társadalomtudomány, pszichológia, vallás
Természettudomány, műszaki könyvek
Történelem
Mesekönyv, foglalkoztató, kifestő
Életrajzok, visszaemlékezések
Szépirodalom, regények
Krimi, bűnügyi, thriller
Művészetek, építészet, zene
Ifjúsági irodalom
Tudomány, természet, műszaki könyvek
Gasztronómia, szakácskönyvek
Romantikus kalandos regények
Kert, lakás, hobbi, szabadidő
Ifjúsági ismeretterjesztők
Gyereknevelés, család és párkapcsolat
Fizetési, szállítási infók
Főkategória
KÖNYVEK -25 - 30%
Gasztronómia
Alapadatok
Részletek
Adatok
5 047
Ft
Kosárba
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
-
28%
5 047
Ft
7 000
Ft
Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!
Kosárba
Kedvencekhez
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
ISBN
9789634335689
Kiadó
Libri
Oldalszám
254
Kiadás éve
2019
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások