17

Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya

7 990 Ft
6 629 Ft
Megtakarítás 1 361 Ft
Részletek
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Adatok
ISBN:
9789634335689
argep.hu Szállítási idő:
2-5 munkanap
Kiadó:
Libri
Oldalszám:
254
Kiadás éve:
2019
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
Dr. Stuart Farrimond - A főzés tudománya
17
7 990 Ft
6 629 Ft