31

Befőzés és tartósítás - 399 recept - Cosima Bellersen Quirini


A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
3 500 Ft
2 429 Ft
Megtakarítás 1 071 Ft
Adatok
ISBN:
9786155723667
Kiadó:
Sziget Kiadó
Oldalszám:
144
Kiadás éve:
2024
Befőzés és tartósítás - 399 recept - Cosima Bellersen Quirini
Befőzés és tartósítás - 399 recept - Cosima Bellersen Quirini
31
3 500 Ft
2 429 Ft